Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,048 beoordelingen)
Uw verzekering- of leasemaatschappij vergoedt ruitschade
Uw voorruit kan worden gerepareerd In de meeste gevallen geen reparatiekosten voor u.
Uw voorruit moet worden vervangen Dit wordt meestal door uw verzekeringsmaatschappij vergoed. U dient wel het eigen risico te betalen (afhankelijk van uw polisvoorwaarden).
Uw verzekering- of leasemaatschappij vergoedt geen ruitschade
Uw voorruit kan worden gerepareerd Een HPX4®-ruitreparatie kost € 94,10. Heeft u meerdere sterretjes in uw ruit? Dan betaalt u € 188,20. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.
Uw voorruit moet worden vervangen De kosten voor een voorruitvervanging zijn afhankelijk van het merk en model voertuig en het type autoruit. Na het maken van een vrijblijvende afspraak ziet u in de MijnCarglass.nl omgeving vooraf precies wat de kosten zullen zijn.
carglass verzekeringsmaatschappij

Werkt Carglass® samen met mijn verzekeraar of leasemaatschappij?

Wij werken samen met bijna alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Zoek uw maatschappij hieronder.

Veelgestelde vragen

Is ruitschade verzekerd bij een WA verzekering?

Met een WA-verzekering bent u niet gedekt voor ruitschade. U heeft minimaal een beperkt- of volledig-casco autoverzekering nodig wilt u hiervoor verzekerd zijn. Heeft u deze verzekering niet? Dan is het niet aan te raden om enkel voor ruitschade zo’n verzekering af te sluiten. Uw verzekeringskosten zullen hierdoor namelijk vrij snel omhoog schieten. 

Moet ik een eigen risico betalen?

Sommige verzekeringsmaatschappijen hanteren een eigen risico. Dan kan ook bij ruitschade gelden. Voor het repareren van een sterretje met onze HPX4-hars hoeft u meestal geen eigen risico te betalen. Als het nodig is om de gehele ruit te vervangen, dan hanteren sommige verzekeringsmaatschappijen een eigen risico. Na het maken van de afspraak checken wij dit voor u bij uw maatschappij. De mogelijke kosten die u moet betalen, ziet u dan in onze MijnCarglass omgeving. Indien gewenst kunt u de afspraak kosteloos annuleren of wijzigen.

Moet ik mijn verzekerings- of leasemaatschappij inlichten bij ruitschade?

Nee, dat is niet nodig. Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij nemen contact op met uw maatschappij en regelen al het papierwerk voor u. Als u verzekerd bent voor ruitschade, hoeft u ons meestal niets te betalen. 

Is reparatie bij ruitschade altijd nodig?

Bij Carglass® zeggen we altijd: voorkomen is beter dan genezen. Sterretjes kleiner dan een €2,- euro muntstuk kunnen we bij Carglass® meestal repareren met onze speciale HPX4®-hars. Rijd dus niet te lang verder met een sterretje in uw ruit.

Een sterretje in uw voorruit kan op ieder moment een barst worden. Zeker met vorst en het gebruik van de verwarming. We raden daarom aan om het sterretje in uw voorruit snel te laten repareren. Als u verzekerd bent voor ruitschade dan is reparatie voor u meestal gratis!