Afspraak maken

Inbraakschade

Heeft u direct hulp nodig? Bel 088-0406123

Indien u te maken krijgt met een inbraak in uw auto en de ruiten zijn beschadigd, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met Carglass®. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Maak nu snel online een afspraak

Met de inbraakschadeservice van Carglass® helpen we u binnen 1 uur in het geval van zij- en/of achterruitschade.

  • Binnen 1 minuut krijgt u een medewerker van Carglass® aan de telefoon
  • Binnen 10 minuten zoeken we naar een passende oplossing voor u
  • Binnen 1 uur is er op een van onze Service Centers aan de auto begonnen.

24/7 Noodservice

Indien u opgelopen ruitschade nà sluitingstijd van onze Service Centers wilt laten verhelpen, dan kan dat. Zeker in noodgevallen is het prettig om zo snel mogelijk geholpen te worden. Er staan iedere dag 110 monteurs stand-by om de schade voor u op te lossen. De toeslag voor 24/7 noodservice wordt berekend als de opdracht buiten openingstijden wordt uitgevoerd, tenzij de noodschade meer dan 1 uur voor sluitingstijd wordt gemeld.

Politieaangifte

In ieder Service Center is een computer aanwezig met een directe internet verbinding naar de website van de politie aangifte pagina. Via deze website kan men aangifte doen van inbraak en diefstal terwijl men wacht totdat de ruitschade wordt opgelost (bij zij- en achterruit vervanging).

Noodruit

In het geval van zijruitschade betekent herstel in veel gevallen het direct plaatsen van een ruit of een noodruit (plexi noodvoorziening) waarmee de auto weer ‘dicht’ kan worden gemaakt. Hierdoor wordt herhaalde inbraak of vandalisme bemoeilijkt en er kan geen additionele schade ontstaan door weersinvloeden. Het plaatsen van een noodruit is gratis wanneer u binnen 15 dagen de noodruit laat vervangen door Carglass® voor een originele ruit. U betaalt bij plaatsing de kosten voor de noodruit en, wanneer de originele ruit geplaatst wordt, worden de al betaalde montage kosten voor de noodruit gecrediteerd op de totaalrekening van de ruitvervanging.

Onze klanten beoordelen onze service met

4.7 / 5

Gebaseerd op 12810
beoordelingen


Lees alle beoordelingenOnline afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging