Afspraak maken

Exclusieve sneldrogende lijm

sneldrogende lijm autoruit

Uw tijd is kostbaar. Dat beseft Carglass® maar al te goed. Daarom onderzochten we hoe we u nog sneller konden helpen. En we vonden dé oplossing met onze exclusieve lijm. Het is de snelst drogende lijm die beschikbaar is op de markt voor de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. Zo wint u één uur tijd bij een voorruitvervanging. Alleen bij Carglass®.

Bespaar 1 uur tijd! 

Laat u uw voorruit vervangen bij Carglass®? Dan rijdt u al buiten een half uur nadat de voorruit is vervangen. Want onze lijm droogt in dertig minuten – dat is een uur sneller dan vroeger! Zo’n snelheid vindt u nergens anders.

Perfect van kwaliteit

Snelheid mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit van de vervanging. Want uw voorruit speelt een cruciale rol in de veiligheid van uw wagen. Hebt u een ongeval? Dan steunen de airbags op de voorruit. Die moet dus stevig zijn gemonteerd om voldoende tegengewicht te bieden.

Onze lijm doorstond verschillende tests zoals de opheftest in onderstaand filmpje. Een kraan heft een auto op aan zijn pas verlijmde voorruit! En de ruit? Die gaf geen krimp. Carglass® kwaliteit, zoals het hoort.

Sneldrogende lijm

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging