Afspraak maken

Expert in autoruit technologie

expert in autoruit technologie

Voor ons is de veiligheid van u als automobilist belangrijk. Een correct geplaatste voorruit levert tot 30% van de structurele sterkte van een voertuig. De kwaliteit van het glas, de verlijming en de manier waarop de ruit geplaatst wordt zijn dus van levensbelang. 

40 nauwkeurige stappen plaatsen autoruit

De ruiten die we gebruiken zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto industrie. Dit betekent dat de ruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit in uw auto. Onze ruiten plaatsen we volgens 40 nauwkeurige stappen die wij internationaal voorschrijven. Daarnaast heeft Carglass® een internationale database vanuit moederbedrijf Belron® waarin de kenmerken van iedere mogelijke autoruit staan zodat niet alleen de autoruit correct geplaatst wordt, maar ook de technologie gelinkt aan de autoruit op de juiste manier behandeld wordt. 

10% dunner, 15% groter

De autoruit zelf is continu in ontwikkeling. Deze is de afgelopen 10 jaar gemiddeld 10% dunner geworden en de oppervlakte is met gemiddeld 15% toegenomen. Ook de technologie in voertuigen verandert snel. Een belangrijke technologische ontwikkeling is de bestuurdersassistentiesystemen die tegenwoordig vaak gebruik maken van een camera achter de voorruit. Onze gecertificeerde monteurs worden opgeleid voor deze opkomende ontwikkelingen en systemen zodat we u weer veilig op weg kunnen helpen bij een ruitvervanging of ruitreparatie.

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging