Vacature

Werken bij Carglass? Bekijk al onze vacatures!

Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 22,048 beoordelingen)
Altijd een
vestiging
in de
buurt

Carglass® altijd bij u in de buurt!

Carglass® heeft meer dan 55 service centers verspreid door heel Nederland.
Hierdoor is er altijd een vestiging bij u in de buurt.

panoramadak

Hoe lang duurt het vervangen van een panoramadak?

Hoe lang het vervangen van een panoramadak duurt verschilt per merk en model. Bij sommige modellen zit er namelijk extra tijd in het demonteren van bepaalde onderdelen aan de binnenzijde, zoals de hemel. Meestal duurt het vervangen van een panoramadak tussen de 2 á 3 uur.

U kunt plaatsnemen in onze service center en meekijken met de vervanging of gebruik maken van onze wifi zodat u verder kunt werken. Natuurlijk mag u ook gebruik maken van één van onze gratis leenfietsen. 

Over ons

Bel onze klantenservice voor een afspraak

Het maken van een afspraak voor het vervangen van uw panoramadak verloopt iets anders dan u van ons gewend bent. Voor het vervangen van uw voorruit, zijruit en achterruit kunt u namelijk direct online een afspraak inplannen. 

Het proces voor het vervangen van uw panoramadak is iets anders. Sommige verzekerings- en leasemaatschappijen willen namelijk dat een dergelijke schade zelf door de klant gemeld wordt alvorens wordt overgegaan tot het maken van een afspraak. 

Wij helpen u graag verder met het maken van een afspraak en het uitleggen van het proces. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen op 088-0406125.