Afspraak maken

Autoruit vervangen

autoruit vervangen

Uw autoruit vervangen, daar helpen we u graag mee. Wellicht is er een barst in uw autoraam gekomen of erger; er is ingebroken in uw auto. Dat is hartstikke vervelend! Carglass® begrijpt daarom dat uw ruit vervangen weinig tijd en moeite mag kosten en hebben daar onze service op ingericht.

Heeft u direct assistentie nodig? Of wilt u liever direct een afspraak inplannen?
Carglass® staat voor iedereen klaar. Wij vervangen iedere autoruit ongeacht merk, model of bouwjaar van de auto.

Maak een afspraak
Neem contact op!

Hoe werkt autoruitvervanging bij Carglass®?

Online geeft u de schade en gegevens van uw auto aan ons door. U maakt dan binnen enkele minuten een afspraak op een door u gekozen tijd en datum. U kiest voor reparatie in één van onze servicecentra of onze monteur komt naar u(w werk) toe. Het vervangen van een voor-, zij- of achterruit duurt over het algemeen niet langer dan 90 minuten.

Achter de schermen bestellen wij voor u de juiste autoruit en zorgen ervoor dat deze op het juiste moment voor u klaarstaat. De autoruit kan bijna altijd binnen één dag geleverd worden, dus u hoeft hier geen rekening mee te houden bij het maken van de afspraak.

Carglass® monteurs plaatsen uw nieuwe autoruit volgens 40 nauwkeurige stappen die internationaal zijn voorgeschreven. Daarnaast heeft Carglass® een internationale database vanuit moederbedrijf Belron® waarin de kenmerken van iedere mogelijke autoruit staan zodat niet alleen de autoruit correct geplaatst wordt, maar ook de technologie gelinkt aan de autoruit op de juiste manier behandeld wordt. Lees meer over onze expertise in autoruittechnologie.

Ten slotte hoeft u zich geen zorgen te maken over het papierwerk, want wij handelen alles voor u af. Alle verzekeraars vergoeden autoruitvervanging bij Carglass® indien u hiervoor verzekerd bent. Mogelijk is er sprake van een eigen risico, dat staat in de polisvoorwaarden van uw autoverzekering. Het eigen risico voldoet u contant of via pin, ook bij een afspraak op locatie.

Als u niet verzekerd bent voor autoruitschade, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

autoruit vervangen carglass

Autoruiten van originele kwaliteit

Als we uw autoruit vervangen, is het resultaat en de kwaliteit net zo goed als het origineel. Wij bestellen de ruit bij dezelfde leveranciers als de autofabrikant.

Bij Carglass® gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto-industrie. Dit betekent dat de autoruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Lees meer over autoruiten van originele kwaliteit en hoe u deze herkent.

Levenslange garantie

Carglass® biedt levenslange garantie op het geleverde werk voor HPX4®-reparaties en ruitvervanging. Meer hierover leest u in onze algemene voorwaarden.

Snel geholpen

Als uw autoraam kapot is, dan is het niet prettig om verder te rijden. In sommige gevallen is zelfs een noodruit nodig. Wij helpen u dan ook zo snel mogelijk! Kijk direct waar en wanneer we u van dienst kunnen zijn.

Maak een afspraak

Lees meer over:

Autoruitschade

Voorruit vervangen

Zijruit vervangen

Achterruit vervangen

Kosten autoruitschade

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging