Afspraak maken

Autoruit vervangen

autoruit vervangen

Uw autoruit vervangen, daar helpen we u graag mee. Wellicht is er een barst in uw autoraam gekomen of erger; er is ingebroken in uw auto. Dat is hartstikke vervelend! Carglass® begrijpt daarom dat uw ruit vervangen weinig tijd en moeite mag kosten en hebben daar onze service op ingericht.

Plan snel een afspraak voor het vervangen van uw autoruit in. Carglass® helpt u graag weer snel op weg! Wij vervangen iedere autoruit ongeacht merk, model of bouwjaar van de auto.

Maak een afspraak

Hoe werkt autoruitvervanging bij Carglass®?

Online geeft u de schade en gegevens van uw auto aan ons door. U maakt dan binnen enkele minuten een afspraak op een door u gekozen tijd en datum. U kiest voor reparatie in één van onze servicecentra of onze monteur komt naar u(w werk) toe. Het vervangen van een voor-, zij- of achterruit duurt over het algemeen niet langer dan 90 minuten.

Achter de schermen bestellen wij voor u de juiste autoruit en zorgen ervoor dat deze op het juiste moment voor u klaarstaat. De autoruit kan bijna altijd binnen één dag geleverd worden, dus u hoeft hier geen rekening mee te houden bij het maken van de afspraak.

Carglass® monteurs plaatsen uw nieuwe autoruit volgens 40 nauwkeurige stappen die internationaal zijn voorgeschreven. Daarnaast heeft Carglass® een internationale database vanuit moederbedrijf Belron® waarin de kenmerken van iedere mogelijke autoruit staan zodat niet alleen de autoruit correct geplaatst wordt, maar ook de technologie gelinkt aan de autoruit op de juiste manier behandeld wordt. Lees meer over onze expertise in autoruittechnologie.

Verzekerd tegen ruitschade? Reparatie voor u meestal gratis!

Bent u verzekerd tegen ruitschade of heeft u een leaseauto, dan betaalt u hooguit uw eigen risico. Bent u niet verzekerd tegen ruitschade? Maak vrijblijvend een afspraak via onze website. Na het maken van de afspraak controleren wij voor u hoe u bent verzekerd. Via de mail ontvangt u een inlogcode voor onze MijnCarglass.nl omgeving. In deze omgeving ziet u precies hoeveel u eventueel moet betalen voor het repareren of vervangen van uw autoruit.

Bent u goed verzekerd tegen ruitschade, dan ziet u dit ook terug in deze omgeving. Reparatie is voor u dan helemaal gratis! Wij handelen zelfs alles af met uw verzekeraar.

Ook als u niet verzekerd bent voor ruitschade, hoeft reparatie niet duur te zijn. Wist u namelijk dat een HPX4® ruitreparatie bij Carglass slechts €88,- kost? Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt. Laat uw voorruit tijdig repareren.

Carglass® regelt alles met uw verzekerings- of leasemaatschappij

Ten slotte hoeft u zich geen zorgen te maken over het papierwerk, want wij handelen alles voor u af. Alle verzekeraars vergoeden autoruitvervanging bij Carglass® indien u hiervoor verzekerd bent. Mogelijk is er sprake van een eigen risico, dat staat in de polisvoorwaarden van uw autoverzekering. Het eigen risico voldoet u contant of via pin.

Meer weten over wat uw verzekering dekt? Lees onderstaande pagina:

Ruitschade: wat dekt mijn verzekering?

autoruit vervangen carglass

Autoruiten van originele kwaliteit

Als we uw autoruit vervangen, is het resultaat en de kwaliteit net zo goed als het origineel. Wij bestellen de ruit bij dezelfde leveranciers als de autofabrikant.

Bij Carglass® gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto-industrie. Dit betekent dat de autoruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Lees meer over autoruiten van originele kwaliteit en hoe u deze herkent.

Levenslange garantie

Carglass® biedt levenslange garantie op het geleverde werk voor HPX4®-reparaties en ruitvervanging. Meer hierover leest u in onze algemene voorwaarden.

Snel geholpen

Als uw autoraam kapot is, dan is het niet prettig om verder te rijden. In sommige gevallen is zelfs een noodruit nodig. Wij helpen u dan ook zo snel mogelijk! Kijk direct waar en wanneer we u van dienst kunnen zijn.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Kan Carglass® alle autoruiten vervangen?

Carglass® vervangt iedere autoruit ongeacht merk, model of bouwjaar van de auto.

Zijn de autoruiten die Carglass® plaatst origineel?

Bij Carglass® gebruiken we alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto industrie en die van dezelfde leveranciers komen die ook de auto fabrikanten voorzien van ruiten. Dit betekent dat de ruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit.

Hoe lang duurt een ruitvervanging ?

Een ruitvervanging duurt ongeveer 2 uur (inclusief 60 min. droogtijd), afhankelijk van het merk en model van uw auto en het type ruit.

Hoe/waar ben ik verzekerd?

Carglass® werkt samen met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wanneer u onze hulp nodig heeft, hoeft u alleen maar een afspraak met ons te maken. Wij regelen alles met uw verzekerings- of leasemaatschappij.

Wat is het dichtstbijzijnde service center voor mij?

Klik hier om het dichtstbijzijnde service center en de openingstijden te vinden.

Wat zijn de openingstijden van jullie service centers?

Klik hier om de openingstijden van onze service centers te vinden

Lees meer over:

Autoruitschade

Voorruit vervangen

Zijruit vervangen

Achterruit vervangen

Kosten autoruitschade

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging