Onze klanten beoordelen onze service met 4.6/5 (gebaseerd op 19,392 beoordelingen)
Uw verzekering- of leasemaatschappij vergoedt ruitschade.
Reguliere kalibratie In de meeste gevallen geen kalibratiekosten voor u (afhankelijk van uw polis- of leasevoorwaarden).
CSC kalibratie In de meeste gevallen geen kalibratiekosten voor u (afhankelijk van uw polis- of leasevoorwaarden).
Uw verzekering- of leasemaatschappij vergoedt geen ruitschade.
Reguliere kalibratie De kosten voor reguliere kalibratie na voorruitvervanging zijn € 172,50 (incl. BTW).
CSC kalibratie De kosten voor CSC kalibratie na voorruitvervanging zijn € 199,50 (incl. BTW).
Stereo kalibratie De kosten voor Stereo kalibratie na voorruitvervanging zijn € 253,- (incl. BTW).
ADAS Camerakalibratie

Waarom ADAS-camera kalibratie alleen door experts laten uitvoeren?

U moet in de auto op uw ADAS systemen kunnen vertrouwen. Kalibratie is precisie werk, daarom raden wij aan om uw ADAS-camera enkel door specialisten uit te laten voeren. Zo beschikken experts over de juiste hulpmiddelen en kennen de exacte fabrieksinstructies en waardes. Carglass® kan bijna alle auto’s, voorzien van een ADAS-camera, succesvol kalibreren. Wilt u meer lezen over hoe kalibratie in zijn werk gaat?

Lees het interview met Mark over kalibratie voorruit

56 Service centers
in Nederland

Carglass® altijd bij u in de buurt!

Carglass® heeft 56 service centers verspreid door heel Nederland.
Hierdoor is er altijd een vestiging bij u in de buurt.

  • Kies bewust voor een deskundige autoruitschadehersteller, zeker als je auto beschikt over een camera achter de voorruit. Jij kunt in veel gevallen zelf bepalen wie jouw ruitschade gaat herstellen, ook als je verzekerd bent. Laat je niet te makkelijk sturen naar een hersteller die niet je voorkeur heeft. En wees je bewust dat verzekeraars jouw keuze proberen te beïnvloeden door schadesturing toe te passen.
  • Als er een camera achter je voorruit gemonteerd is, controleer dan vooraf of de hersteller in staat is tot het uitvoeren van een kalibratie. Indien deze verklaart dat dit niet nodig is, wees dan op je hoede en vraag desnoods of ze dit schriftelijk willen verklaren. Vertrouw je het niet, kies dan een andere hersteller.
  • Vraag voor aanvang van de werkzaamheden of de auto kan worden uitgelezen op reeds aanwezige storingen en vraag inzage in het resultaat. Vraag ook na afronding van de werkzaamheden inzage in een storingsuitdraai. Ruitvervanging mag geen extra storingen tot gevolg hebben.
  • Vraag de monteur of je mee mag kijken bij het uitvoeren van de werkzaamheden, inclusief de kalibratie. Stel alle vragen die je hebt. Een echte vakman zal je belangstelling namelijk waarderen. Als dit niet mogelijk is, wees dan extra alert.
  • Vraag altijd om het bewijs van een succesvolle kalibratie. Mochten er later problemen ontstaan, dan heb je een schriftelijk bewijs. Als je auto na vertrek toch opeens een storing aangeeft laat dit dan meteen controleren bij de hersteller en blijf er niet mee doorrijden.
adas

Garantie op kalibratie?

Carglass® garandeert dat de rijhulpsystemen achter de voorruit na Ruitvervanging bij Carglass® geherkalibreerd worden volgens de richtlijnen van de autofabrikant. Het kalibratiecertificaat dat de Berijder meekrijgt is het bewijs dat de rijhulpsystemen achter de voorruit juist waren ingesteld op het moment dat het voertuig de vestiging verliet.

Maak online een afspraak

Bent u er zeker van dat uw autoruit gerepareerd of vervangen moet worden?
Maak dan vandaag nog online een afspraak.