Afspraak maken

Autoruitschade laten herstellen door Carglass®

autoruitschade

Heeft u autoruitschade? Carglass® is er om u te helpen. Specialist in ruitreparatie en vervanging.

Afspraak maken

Autoruitschade aan de voorruit

Bij Carglass® geldt: eerst repareren. We proberen altijd eerst de voorruit te repareren in plaats van te vervangen door een nieuwe ruit, zodat u tijd en geld bespaart. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de autoruit. Bijvoorbeeld als de schade te groot is om te repareren of zich hinderlijk in het gezichtsveld bevindt.

Voorruit repareren

Heeft u een sterretje in de voorruit en is dit niet groter dan een muntstuk van 2 euro? Laat dan uw autoruit repareren bij Carglass®. Een sterretje in de voorruit stoort tijdens het rijden en als het sterretje een barst wordt is het vervangen van uw voorruit al snel prioriteit.

Voor reparatie (De totale afspraak neemt minder dan 1 uur in beslag) kunt u bijna altijd direct geholpen worden op onze vestigingen. We vragen u hiervoor wel vooraf een afspraak te maken om ons te laten weten wanneer u komt. Onder het genot van een kop koffie kunt u gebruik maken van gratis wifi om bijvoorbeeld te werken of te ontspannen. U kunt natuurlijk ook even meekijken hoe onze servicemonteur uw ruit herstelt.

Voorruit repareren

Voorruit vervangen

Heeft u een barst in uw voorruit of een flink sterretje in uw gezichtsveld? Dan is het voor uw eigen veiligheid belangrijk om de voorruit te vervangen. Een autoruit met een barst is niet op volle sterkte en kan uw zicht belemmeren tijdens het rijden. U doet er dus verstandig aan om uw voorruit snel te laten vervangen.

Voorruit vervangen

Autoruit vervangen

Carglass® is expert in kalibratie

Carglass® is het eerste ruitschadeherstelbedrijf in Nederland dat ADAS-systemen kan kalibreren na een ruitvervanging. Daarbij komt veel meer kijken dan alleen het werken met gespecialiseerde apparatuur. Zo is het van belang om in een heel vroeg stadium te weten of de auto met ruitschade een ADAS-systeem heeft dat gekalibreerd moet worden en hoe er gekalibreerd moet worden. Hierdoor kan Carglass® garanderen dat alle klanten die een rijhulpsysteem in de auto hebben ook na een ruitvervanging weer veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.

autoruitschade herstellen

Autoruitschade aan de zijruit

Een zijruit moet altijd vervangen worden in tegenstelling tot een beschadigde voorruit die veelal nog kan worden gerepareerd. Een zijruit bestaat namelijk uit gehard glas wat direct versplintert bij beschadiging.

Zijruit vervangen

Autoruitschade aan de achterruit

Wanneer de achterruit van uw auto beschadigd is, moet deze altijd worden vervangen. Een achterruit versplintert namelijk bij beschadiging omdat deze uit gehard glas bestaat. Maak zo snel mogelijk een afspraak zodat wij u weer op weg kunnen helpen.

Achterruit vervangen

24/7 Noodservice bij ruitschade

Indien u opgelopen ruitschade nà sluitingstijd van onze Service Centers wilt laten verhelpen, dan kan dat. Zeker in noodgevallen - bijvoorbeeld bij schade aan de zij- of achterruit - is het prettig om zo snel mogelijk geholpen te worden.

Heeft u direct hulp nodig? Bel 085-208 07 73

Kan de reparatie van uw ruitschade wachten tot de volgende werkdag? Maak dan online een afspraak.

Afspraak maken

Waarom ruitschade door Carglass® laten herstellen?

 • Waar u maar wilt;
  Met 57 vestigingen in Nederland is er altijd een Carglass® vestiging bij u in de buurt. Maak snel en eenvoudig een afspraak waar het u het beste uitkomt.
 • Geen papierwerk voor u;
  Carglass® maakt het u gemakkelijk door alles na de reparatie of vervanging direct met de verzekeringsmaatschappij te regelen.
 • Carglass® biedt levenslange garantie;
  Carglass® biedt levenslange garantie op het geleverde werk voor HPX4® reparaties en ruitvervanging.
 • Carglass® repareert alle gevallen van ruitschade;
  Ongeacht welk merk auto u rijdt.

Maak online een afspraak

Bent u er zeker van dat uw autoruit gerepareerd of vervangen moet worden? Maak dan vandaag nog online een afspraak.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen over Autoruitschade

Kan Carglass® alle ruiten vervangen?

Carglass® vervangt iedere autoruit ongeacht merk, model of bouwjaar van de auto.

Hoe lang duurt een ruitvervanging ?

Een ruitvervanging duurt ongeveer 2 uur (inclusief 60 min. droogtijd), afhankelijk van het merk en model van uw auto en het type ruit.

Kan Carglass® mijn ADAS-camera herkalibreren in geval van ruitvervanging?

Ja. Kalibratie van uw ADAS-camera is zelfs essentieel na een ruitvervanging. Carglass® is het eerste ruitschadeherstelbedrijf in Nederland dat ADAS-systemen kan kalibreren na een ruitvervanging. Wij kunnen garanderen dat alle klanten die een rijhulpsysteem in de auto hebben ook na een ruitvervanging weer veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.

Hoe lang duurt een sterreparatie?

Een HPX4®-ruitreparatie duurt maximaal 60 minuten. Voor reparatie kunt u bijna altijd direct geholpen worden op onze vestigingen. We vragen u hiervoor wel vooraf een afspraak te maken om ons te laten weten wanneer u komt.

Onze klanten beoordelen onze service met

9.1 / 10

Gebaseerd op 5639
beoordelingen


Lees alle beoordelingen


Online afspraak

U kunt hier snel en eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Maak afspraak


Zoek vestiging

Wij helpen u graag op een van onze vestigingen. Er is er altijd een bij u in de buurt. 

Zoek vestiging